Hoe los ik het activerings probleem van AVG op een Android apparaat op?

Ondervindt u problemen met uw AVG-activeringsabonnement op uw Android-apparaat? En zo ja, dan heb je misschien hulp nodig bij hetzelfde, toch? Welnu, uw oplossing is hier in deze blog en u zult het probleem binnen de kortste keren oplossen. Als u echter andere gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd contact opnemen met het team van experts dat alleen beschikbaar is bij de klantenservice van AVG. Het team geeft u dan betrouwbare en bruikbare oplossingen.

U moet de onderstaande stappen volgen om de Google Play Store-gegevens te wissen om het activeringsprobleem op te lossen:

  • Het eerste dat u moet doen, is naar uw apparaatinstellingen gaan en vervolgens naar de optie ‘Apps’ gaan.
  • Daarna zou u Google Play Store moeten selecteren.
  • U moet nu op ‘Opslag> Gegevens wissen (of Gegevens wissen) tikken. En als u daarom wordt gevraagd, moet u op de knop OK tikken om te bevestigen.

Let op: je moet ook weten dat wanneer je de gegevens uit de Google Play Store-app wist, al je instellingen voor deze app worden verwijderd.

  • Vervolgens moet u de Google Play Store openen vanaf het startscherm van uw apparaat en wanneer u daarom wordt gevraagd, moet u de ‘Servicevoorwaarden’ accepteren
  • Nu moet u AVG AntiVirus voor Android openen en vervolgens op de knop ‘Upgrade’ in de rechterbovenhoek tikken.
  • Dan zou je ook op Menu moeten tikken op de drie weergegeven puntjes> Al gekocht?
  • Eindelijk hoeft u alleen maar op Herstellen van Google Play te tikken, waarna u de app automatisch zou moeten laten herstellen en u uw AVG Antivirus-abonnement kunt activeren via Google Play Store.

Nadat u het bovenstaande proces hebt voltooid, zou u er goed aan moeten doen om weer aan de slag te gaan met AVG Antivirus. Mocht u echter last hebben van technische problemen, dan moet u onmiddellijk bellen met AVG telefoonnummer belgie. De technici zullen er zijn om u te ondersteunen met verdere relevante instructies en oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *