Hoe sluit ik mijn AVG Antivirus account?

Wilt u uw AVG-antivirusprogramma tijdelijk sluiten? Dan kunt u dat gemakkelijk doen, aangezien de procedure heel eenvoudig en gemakkelijk is. En je bent zeker op de plek waar je zou moeten zijn. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere problemen en technische bugs, dan hoeft u alleen maar contact op te nemen met het AVG Klantenservice Belgie team. En u wordt bijgestaan ​​door het meest gekwalificeerde team van experts die bekwaam en toegewijd zijn om u voltooide betrouwbare oplossingen te bieden. U zult zeker niet teleurgesteld hoeven te zijn, want de experts hebben veel ervaring met het oplossen van alle AVG-antivirusproblemen.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

  • U moet allereerst AVG tijdelijk uitschakelen.
  • Vervolgens moet u op de optie ‘Extra’ klikken. Om dit te doen, moet u naar het AVG programma gaan en vervolgens op het tabblad ‘Geavanceerde instellingen’ klikken.
  • En dan moet u het selectievakje naast de optie ‘AVG-bescherming tijdelijk uitschakelen’ aanvinken.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de knop OK klikken.
  • U moet nu een datum selecteren waarop u AVG weer wilt inschakelen en vervolgens op de knop OK klikken.

Stappen om uw AVG-antivirus programma te verwijderen:

  • U moet in het systeemvak op de knop ‘Start’ klikken, waarna u met de rechtermuisknop op het AVG-programma moet klikken.
  • Vervolgens moet u ook op het tabblad ‘Verwijderen’ klikken in het gegeven systeemvak, u ziet het onderaan de huidige pagina.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u controleren of AVG Antivirus is gemarkeerd, en dan moet u op de optie ‘Verwijderen / wijzigen’ klikken.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u het nodige met succes moeten kunnen doen. Mocht u echter technische problemen tegenkomen of heeft u vragen, dan kunt u gerust bellen op het Bellen AVG Telefoonnummer. U wordt direct begeleid door de monteurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *