Hoe upgraden van de gratis proefversie van AVG Internet Security?

Ondervindt u een probleem bij het upgraden van uw AVG vanaf de gratis proefversie van AVG Internet Security? Dan kijk je misschien uit naar goede begeleiding en oplossingen, toch? En als dat zo is, dan ben je zeker op de perfecte plek en hier wordt je dienovereenkomstig begeleid. Als u echter met andere technische problemen van AVG te maken heeft, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de hooggekwalificeerde experts die alleen beschikbaar zijn bij AVG Technische ondersteuning. Het team van professionals zal u binnen de kortste keren de beste oplossingen bieden. En u zult zeker geen spijt krijgen van uw beslissing nadat u de diensten van het team heeft ervaren.

  • De volgende stappen zijn om uw AVG te upgraden vanuit de gratis proefversie van uw AVG Internet Security; je hoeft alleen maar te volgen zoals aangegeven:
  • U zou moeten beginnen met het openen van de gebruikersinterface van AVG Internet Security en vervolgens naar de optie ‘Menu> Mijn abonnement’ gaan.
  • Daarna moet u naar ‘Abonnementen op deze pc’ scrollen en vervolgens op ‘Nu kopen’ klikken. Dit wordt weergegeven in het deelvenster AVG Internet Security.
  • En nu, eindelijk, moet u de instructies op het scherm volgen om de aankoop te voltooien en de ‘AVG Internet Security’

U heeft nu AVG Internet Security met succes geïnstalleerd en geactiveerd op uw pc.

Opmerking: als u nu al AVG Internet Security heeft gekocht, kunt u uw abonnement activeren vanuit het scherm ‘Mijn abonnement’ door een van de onderstaande opties te gebruiken;

  • U moet op Aanmelden bij uw AVG account klikken om uw AVG account referenties te activeren.
  • Of u kunt ook klikken op ‘Voer geldige activeringscode in om het product te activeren met de activeringscode uit uw orderbevestigingsmail. En als u wilt, kunt u zelfs een activeringscode ophalen van uw AVG-account.

U zou nu helemaal klaar moeten zijn om aan de slag te gaan met uw AVG product en het zonder problemen te kunnen gebruiken. Maar als u problemen ondervindt, moet u het nummer van de klantenservice van AVG bellen en het team van technici zal u helpen met verdere instructies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *