Stappen om een AVG Antivirus te activeren

Ondervindt u problemen bij het activeren van uw AVG Antivirus? Dan ben je misschien op zoek naar goede en nauwkeurige oplossingen om hetzelfde op te lossen? Dan wordt u hier in enkele stappen begeleid. Maar als u andere AVG problemen heeft, moet u contact opnemen met de klantenservice van AVG voor de juiste oplossingen. En het team van experts helpt je er zeker doorheen.

Hieronder volgen de stappen die worden vermeld om uw AVG product te activeren:

  • Ga eerst naar de koppeling naar de gebruikersinterface van AVG Internet Security en ga vervolgens naar het menupictogram> Mijn abonnement.
  • Daarna moet u de optie ‘Voer een geldige activeringscode in’ selecteren.
  • Nu zou u uw activeringscode rechtstreeks in het tekstvak moeten typen of plakken, zelfs inclusief de koppeltekens, nu moet u op de ‘Enter’ knop klikken.
  • Eindelijk moet u eindelijk op de knop ‘Doorgaan’ klikken om te bevestigen dat uw abonnement af en toe is geweest en dan moet u terugkeren naar het scherm ‘Mijn abonnement’.

Uw AVG Internet Security-abonnement is nu geactiveerd op uw apparaat. En nu kunt u uw abonnementsgegevens zichtbaar vinden via ‘Menu> Mijn abonnement> Abonnement op deze pc’

En als u wilt, kunt u uw abonnement ook tegelijkertijd activeren op het aantal apparaten dat tijdens de aankoop is opgegeven. Dus om de apparaatlimiet van uw abonnement te verifiëren, moet u uw AVG-account controleren dat is gekoppeld aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven tijdens het maken van de aankoop, of het kan ook een e-mail met orderbevestiging zijn.

Mocht u nu problemen ondervinden bij het activeren van uw AVG-product, dan kunt u de onderstaande stappen volgen om de activeringsproblemen op te lossen:

  • U moet er alleen voor zorgen dat u uw activeringscode correct hebt ingevoerd, zelfs de koppeltekens.
  • En in sommige gevallen kan het zijn dat de synchronisatie van het abonnement tot 24 uur na de aankoop kan duren.

Als u klaar bent met de stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn om weer aan de slag te gaan met uw AVG antivirus programma. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar het AVG Klantentenservice te bellen. En de hoogopgeleide technici begeleiden u verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *